Vakantie


De praktijk zal vanaf 23 mei tot en met 31 mei gesloten zijn, vanaf 3 juni ben ik terug beschikbaar. U kan reeds online een afspraak maken.  


Verhuis praktijk


Vanaf 15/05/2023 is de praktijk gevestigd op het volgend adres: Boerenmarkt 3 bus 2, 9120 Beveren. 

Ingang van de praktijk is op het gelijkvloers, de deur aan de rechterzijde na de lift. 
Sporten na Covid-19 infectie


Raadpleeg uw sportarts voor sporthervatting na covid-19 infectie. Een Covid-19 infectie kan immers een belangrijke weerslag hebben op het hart. Daarom is vóór sporthervatting ( zowel recreatief als competitief ) bij deze patiënten een cardiologische evaluatie aan te raden.


Tarieven


Dr. Alexander De Keersmaeker is gedeconventioneerd, dit wil zeggen dat hij conventietarieven niet volgt. Het tarief voor een standaardconsultatie is 37 euro. Voor consultaties na 18u wordt een supplement van 5 euro aangerekend, dit trekt u grotendeels terug van het mutualiteit als uw globaal medisch dossier (GMD) bij de arts staat. Voor een infiltratie en/of echo wordt een supplement aangerekend. Dit wordt niet terugbetaald door de mutualiteit. Start praktijk 11 september 2019


Woensdag 11 september 2019 start ik mijn eigen huisartsenpraktijk in Beveren. Naast huisarts ben ik eveneens sportarts. U kan in deze praktijk terecht voor diverse klachten, van acute tot chronische aandoeningen, zowel voor huisartsgeneeskunde als sportgeneeskunde. 

Consultaties zijn steeds op afspraak. Bij voorkeur maakt u een afspraak via het internet of de app (zie afspraak maken). Na registratie kan u eenvoudig en op ieder moment een afspraak maken. Vanaf 9 uur kan u tevens een afspraak maken via 03/334.13.02. 


Ik ben tevens werkzaam in het sportmedisch centrum Nottebohm te Brecht, waar u terecht kan voor sportmedische consultaties en sportmedische keuringen. Voor afspraken kan u terecht via het telefoonnummer 03/633.11.66 of via mail eb.thcerbmhobetton@ofni